top of page

ANDERE PRODUCTEN

In ons gamma hebben we nog andere producten die u kunnen helpen in de strijd tegen COVID-19. Neem gerust een kijkje op onze website www.avsign.be voor meer informatie of stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende en passende offerte via info@avsign.be

HANDGEL

Ideaal voor op de handgelstaander zijn de onze handgelflacons van 1L. Deze worden verkocht per 6 stuks. Prijs voor 6 flacons van 1 liter is €99 (excl. BTW).

WhatsApp Image 2020-05-12 at 15.19.34.jp
Cover_stoelstickers.jpg

WAND-/MUURSTICKERS

Afstand houden vanwege het Coronavirus is belangrijk op elk moment. Het kan dus ook nodig zijn in uw praktijk, wachtruimte, kantine,… Om te voorkomen dat patiënten te dicht bij elkaar zitten, kan bv. in de wachtruimte een sticker aangebracht worden op de stoelen die wel of niet gebruikt mogen worden.
Uiteraard kunnen we ook andere aanduidingen aanbrengen op de door u gekozen plaatsen zoals deuren van toiletten die wel of niet gebruikt mogen worden,   enz.
We hebben verschillende modellen stickers in ons gamma, die aanpasbaar zijn volgens uw noden.

VRIJSTAANDE SCHERMEN

Deze verschillende modellen van roomdividers met strakke uitstraling maken het mogelijk om uw zaak op te delen in verschillende delen, zonder dat u inlevert op sfeer & comfort. De divider is volledig vrijstaand en kan dus op iedere gewenste positie geplaatst worden. Ideaal voor horeca, wachtruimtes, kappers,...

Er zijn zowel aluminium roomdividers als textieldoeken die volledig te personaliseren zijn. Bovendien zijn de doeken ook semi-transparant beschikbaar, en zijn ze eenvoudig te wassen en te wisselen. 

We hebben 3 standaardafmetingen: 150x150cm, 200x150cm en 250x150 cm. Maatwerkoplossingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Framekleur: wit, zwart of zilver aluminium.

achtergrond_4.jpg
MUURBORD.jpg

INSTRUCTIEBORDEN

Ideaal voor op alle plaatsen in de kantoren waar social distancing en handhygiëne extra benadrukt moeten worden. Verschillende formaten en uitvoeringen mogelijk, ook diverse dragers zijn bespreekbaar.

TAFELSTAANDER

Ideaal voor instructies en/of richtlijnen. Verschillende formaten & uitvoeringen mogelijk.

TAFELSTAANDER.jpg
VLOERSTAANDER.jpg

VLOERSTAANDER

Ideaal voor duidelijke richtlijnen te geven bij het betreden van het gebouw. Verschillende formaten en uitvoeringen mogelijk.

HOESTSCHERMEN

Ideaal ter bescherming van uw klanten en medewerkers aan receptie en/of balie. Kan ook gebruikt worden als scheidingswand op burelen. Verschillende formaten mogelijk, eveneens maatwerk.

foto 2.jpg
Andere producten: Products
bottom of page