top of page
Model2%263_edited.jpg

BEA

Onmisbaar in de strijd tegen COVID-19 is een goede handhygiëne. Met deze handgelstaanders willen we onze klanten helpen om in hun inkomhal, wachtzaal, openbare ruimtes of dergelijke die handhygiëne te faciliteren.

Deze modellen van de handgelstaander zijn aanpasbaar in kleur en opdruk. Samen met u bespreken we graag de maatwerkopties die het best aan uw wensen voldoen.

Bea is verkrijgbaar vanaf €196,00 (excl. BTW). De additionele plexi houder is €20,00 (excl. BTW).

Bea: Products

KENMERKEN

WhatsApp%20Image%202020-05-03%20at%2011.

INFORMATIEKADER

Het informatiekader, het bovenstuk van de handgelstaander, biedt u de mogelijkheid om een korte boodschap weer te geven. Dit kan zowel in tekst als met een pictogram. Uiteraard kunnen wij deze lay-out voor u verzorgen. Standaard wordt het pictogram zoals op de voorbeeldfoto voorzien. De kleur van het informatiepaneel is standaard wit of zilverkleurig, maar kan ook optioneel in andere kleuren.

VOETSTUK

Deze voetplaat biedt naast stevigheid ook de mogelijkheid om gepersonaliseerd te worden. Zo kan er een boodschap op gezet worden of kan u het voetstuk gebruiken om een bijpassende vuilbak op te plaatsen. De opties tot maatwerk kunnen besproken worden.

WhatsApp%2520Image%25202020-05-03%2520at
WhatsApp%20Image%202020-05-03%20at%2011.

HANDGELHOUDER

Uw handgel blijft stabiel op z'n plek door een stevig tablet.  Optioneel kan een plexi houder erbij genomen worden om ervoor te zorgen dat de flacon niet kan omvallen. Bovendien bestaat deze plaat in verschillende formaten. Zo kan u enkel voor een handgelhouder opteren, maar er kan ook ruimte worden voorzien voor bijvoorbeeld een rol keukenpapier of een doosje tissues. Voor de plexi houder dient u ons wel de diameter van uw flacon door te geven zodat wij die op maat kunnen maken voor u.

Bea: Features
bottom of page