top of page

Een overzicht van onze modellen

Onmisbaar in de strijd tegen Corona is een goede handhygiëne. Met deze handgelstaanders willen we onze klanten helpen om in hun inkomhal, wachtzaal, openbare ruimtes of dergelijke die handhygiëne te faciliteren. U kan ons altijd een mailtje sturen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: info@avsign.be. Indien gewenst, bent u ook steeds welkom om op afspraak (zowel 's avonds als overdag) de verschillende modellen te komen bekijken.

Handgelstaander - Jaak

Dit model van de handgelstaander kan eenvoudig aangepast worden aan uw noden. Door het klikkader en de personaliseerbare voet kan u de gewenste boodschap weergeven.

Handgelstaander - Bea

Deze modellen van de handgelstaander zijn aanpasbaar in kleur en opdruk. Samen met u bespreken we graag de maatwerkopties die het best aan uw wensen voldoen.

Handgelstaander - Cleo

Dit model van de handgelstaander, Cleo, is een variant van model Bea. De staander is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook kan de middenplaat gepersonaliseerd worden.

Handgelstaander - Daan

Dit minimalistische en ronde model van de handgelstaander heeft ruimte voor de handgel bovenop de staander, en voor een personaliseerbare meldingsklever daaronder. Verschillende kleuren zijn beschikbaar.

Handgelstaander - Tuur

Dit minimalistische en vierkante model van de handgelstaander heeft ruimte voor de handgel bovenop de staander, en voor een personaliseerbare meldingsklever daaronder. Verschillende kleuren zijn beschikbaar.

Dispensers_6.jpg

Fien is een alternatieve variant van Jaak, met een klikkader, een vaste handgelhouder en een personaliseerbare voet.

IMG_20200607_090834.jpg

Arno is de grotere variant van de minimalistische en vierkante handgelstaander Tuur, met ruimte voor de handgel bovenop de staander, en voor een personaliseerbare meldingsklever daaronder. Verschillende kleuren zijn beschikbaar.

Handgelstaanders: Products
bottom of page